здр.колеги след триумфа ми че изчистих сепаратора сега почна да си променя оборотите алфата сама-на произволен избор е нещо,ту високи,ту нормални пак ме притесни и мисълта ми е на диагностика ще излезе ли това нещо кво и има.между временно миналата седмица и чистих стъпковото моторче с бензин и си беше добре нямаше колебания,но днес е ужас от 900 на 1200/1500 ипак успокоява за момент и пак
Известие
Collapse
No announcement yet.
кво стана с оборотите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщениетова какво би трябвало да значи според колега,че пропуснах смисъла очевидно
Изчисти моторчето пакLast edited by tonov; d.m.y г., 00:43.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеВ смисъл че много колеги се борят с този проблем, за съжаление в повечето случаи неуспешно
Изчисти моторчето пак0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеДа ма не само с обезмаслител требе и да се посмаже
AR 145 QV '97
Comment
-
ц
И аз имах такъв проблем,оправи се като си смених ламбда сондата и си изчистх дросела.Сега като почнат да играят чиста дросела и си карам няколко месеца без проблем.Всъщност откакто си смених сондата/някъде есента/ съм го правил само веднаж. Но доколкото знам причините може да са най-различни.Alfa Romeo 145 QV 2000
Comment
-
Аз свалих всичко отново миналата събота, изчистих клапата с коресилин отвсякъде и оттогава ме е страх да кажа как е, да не чуе дявола...
Чукам на дърво, на глава и на к`вото друго се сетя...
Ама ако не се свали нацяло, не може да се изчисти качествено, да знаете. Първият път не я свалихме, на место чистихме. След 2 седмици като я свалих вече, видях пропуските.
Поне така си мисля де, аз не съм много отворен.
Comment
Comment